Barion Pixel

Légtisztító,
ami működik

Az AIROCIDE a maga nemében az első szűrés nélküli levegőtisztításra és fertőtlenítésre alkalmas rendszer. Ez a berendezés a leghatékonyabb és legjobb árú légfertőtlenítő eszközök közé tartozik. Otthoni és vállalati célú felhasználásra is vannak megoldások…

Otthoni és vállalati megoldások.
Ugyanaz a technika, más teljesítmény.

Mi a különbség az Airocide két termékvonala között? A legszembetűnőbb különbség a design. A professzionális felhasználásra szánt “ipari” berendezések egyszerű kivitele mellett a kisebb teljesítményű otthoni készülékek merész design-t kaptak.

Ne tévessze meg az “otthoni” kifejezés: ezek az eszközök irodában, orvosi rendelőben vagy recepción ugyanúgy használhatók.

Otthoni felhasználás

Az allergiában szenvedők és tudatos életmódot folytató magánszemélyeknek számára is segítséget és állandó tiszta és friss levegőt nyújt az AIROCIDE. A téli vírusos időszakban különösen fontos a csíraszám csökkentése, amely megelőzheti a vírusos és bakteriális megbetegedéseket. A tavasztól őszig tartó időszakban az allergiával érintetteknek nyújthat segítséget az AIROCIDE levegőszűrő technológiája, hiszen mind a penészt, mind a polleneket eltávolítja a levegőből, ezzel csökkentve a kellemetlen allergiás tüneteket. Nem csak az allergiával küzdőknek, hanem a kisállattartóknak is segítséget nyújthat az AIROCIDE technológia, amely eltávolítja a levegőből az állatszőrt.

airocide legtisztito otthoni felhasznalas
airocide legtisztito irodai felhasznalas

Vállalati felhasználás

A vállalati felhasználásban elsősorban egészségügyi intézményeknek, borászatoknak, gyümölcs- és zöldségtárolással foglalkozó cégeknek, virágkertészeteknek, húsüzemeknek, és fittness termeknek ajánljuk az AIROCIDE-ot.

 

Az Airocide az egyágyas kisebb szobáktól a nagyobb méretű termekig, bármelyen helységben használható. Az eszköz karbantartása egyszerű és költséghatékony, egyetlen karbantartási igénye a reakciókamrák éves cseréje.

 

Az AIROCIDE termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója a Cellarius Kft.

airocide legtisztito egeszsegugyi felhasznalas 2

CELLARIUS KERESKEDŐHÁZ KFT.

H-7900 Szigetvár, Dencsházai u. 12.
Telefon: +36 (30) 016–5581 • Email: info@cellarius.hu • Cégjegyzékszám: 02 09 069440

Copyright © 2019 Cellarius

Barion card payment mark 2017