Barion Pixel

CLARITO SP

Összetett derítőanyag magas stabilizáló hatással.

Cikkszám: F3000431 Kategória:

CLARITO® SP WANAX® Line

Összetett derítőanyag magas stabilizáló hatással.

Gyártó: VASON GROUP S.r.l. Località Nassar, 37 I - 37020 Pedemonte Verona

Forgalmazó: Cellarius Kereskedőház Kft. Szigetvár,H-7900,Dencsházai út 12.

Összetétele:

Töltéserősség alapján szelektált, növényi eredetű fehérje 10%, PVPP 26%, aktív bentonit por (E558) 61%, Kálium-bikarbonát (E501) 3%

Tulajdonságai:

A CLARITO SP WANAX® Line összetett derítőanyag, amely magas stabilizáló hatással van a fenolos összetevőkre, és részleges stabilizáló erővel a fehérjékre.
A jelentős mennyiségű, jó minőségű polyvinyl polypyrrolidon speciális adszorbciós erőt biztosít a tanninok és az oxidált polifenolok irányában. Hatását szinergikusan segíti a felületi töltés erősség alapján szelektált nagy detannizáló erővel rendelkező növényi fehérjék jelenléte.
A CLARITO SP WANAX® Line a jelenleg elfogadott szabályozások alapján nem tartalmaz allergén összetevőket, illetve az előállításához felhasznált növényi alapanyagok nem genetikailag módosított szervezetek, GMO mentesek.
A CLARITO SP WANAX® Line összetevőjeként használt bentonit jelentős tisztító hatással és fehérje stabilizáló hatással rendelkezik, amely segíti a bor stabilitásának kialakítását. A magas minőségű növény fehérjék nem okoznak túlderítési „surcollage” hatást.

Adatlap letöltése