FITOPROTEINA XP

Cikkszám: E3004845 Kategória:

Leírás

FITOPROTEINA XP

Összetett derítőanyag speciális tisztító hatással

Gyártó: VASON GROUP S.r.l. Località Nassar, 37 I – 37020 Pedemonte Verona

Forgalmazó: Cellarius Kereskedőház Kft. Szigetvár H-7900 Dencsházai út 12.

Összetétele:

Tiszta, burgonyából kivont növényi fehérje 70%, citromsav (E330) 20% és kovasavgél10%

Tulajdonságai:

Szürkés színű, enyhe tipikus illattal rendelkező por. Az egyik jellemző tulajdonsága, hogy különböző méretű granulátumokkal rendelkezik. Az elektromos töltéserősségének meghatározásához a „Streaming Current Detector”-t használták ami a legjobb minőségű derítőanyagok sorába emeli.

A FITOPROTEINA XP nem tartalmaz allergénnek minősülő összetevőket a jelenleg érvényben lévő szabályozás alapján. Ezen felül előállításához GMO mentes alapanyagot használtak fel.

Alkalmazása:

A FITOPROTEINA XP egy komplex derítőanyag, amely jelentős tisztítóereje mellett megőrzi a bor vagy a must alapvető jellemzőit, ezért ajánlható a palackozás előtti finomító derítésekhez is. A FITOPROTEINA XP a borászatilag fontos jellemzők (töltéserősség, derítési hatékonyság specifikus adszorbeáló aktivitás stb) alapján nagy figyelemmel szelektált derítőanyag. Használható derítésre bentonit nélkül is mivel nagyon gyorsan kiülepszik az általa képzett flokkulátum. Bármely esetben, ha szükséges ajánlható a FITOPROTEINA XP után MASTERVIN®COMPACT bentonit használata.

Alkalmazásakor tartsuk be az érvényben lévő vonatkozó szabályokat.

Oldja fel a FITOPROTEINA XP-t 1:10-1:20 arányban folyamatos keverés mellett hidegvízben. Az oldatot 12 órán belül használjuk fel! Felhívjuk a felhasználó figyelmét, hogy a derítőanyag alkalmazásnak effektivitását nagyban befolyásolja annak megfelelő elkeverése amire a legeffektívebb rendszer a DOSACOM® proporcionális adaglórendszer!

Dózis: 5-20g/hL bor vagy must esetén.

Csomagolás: 0,5 kg vagy 5kg-os polilaminált tasakokban.

Tárolás: Száraz hűvös helyen tárolandó. A kinyitott dobozt gondosan zárjuk vissza.

Figyelmeztetés:

Az érvényben lévő európai szabályozás szerint „veszélyes anyag”. (Lásd a biztonságtechnikai adatlapot.)