Barion Pixel

MALOBACTI HF2

ÚJ FAGYASZTVA SZÁRÍTOTT BAKTÉRIUM TÖRZS ALACSONY pH-VAL ÉS MAGAS
ALKOHOLTARTALOMMAL RENDLEKEZŐ BOROKHOZ
ÚJ STANDARD A VÖRÖS – ÉS FEHÉRBROROK ALMASAVBONTÁSÁBAN

Cikkszám: 2020025 Kategória:

MALOBACTI HF2

ÚJ FAGYASZTVA SZÁRÍTOTT BAKTÉRIUM TÖRZS ALACSONY pH-VAL ÉS MAGAS
ALKOHOLTARTALOMMAL RENDLEKEZŐ BOROKHOZ
ÚJ STANDARD A VÖRÖS - ÉS FEHÉRBROROK ALMASAVBONTÁSÁBAN

Megoldás az alacsony pH-val vagy magas alkohollal rendelkező borok esetében

A MaloBactiTM HF2 baktérium törzs különleges tulajdonságainak köszönhetően gyors almasavbontást végez az alacsony pH-val vagy magas alkohol tartalommal rendelkező fehér / vörösborok esetében. A MaloBactiTM HF2 Oenococcus Oeni törzs, melyet Pinot Noir borból izoláltak.

Új +A3 rendszer
Az új +A3 rendszernek köszönhetően az emelt aktív sejtszám a gyors aktivációs idővel és a baktérium kultúra tökéletes adaptációs készségével párosul.

A HF2 törzs tulajdonságai
A MaloBactiTM HF2 törzset 15,4% alkohol tartalmú Pinot Noir borból izolálták. Mind fehér, mind vörösborok esetében alkalmazható, kiváló érzékszervi tulajdonságokkal rendelkezik. Az itt bemutatott példában ugyanazon bortételt két részre választották, az egyiket a MaloBactiTM HF2 törzzsel (piros vonal) a másikat egy referencia törzzsel (kék vonal) oltották be. A MaloBactiTM HF2 törzzsel beoltott tételben láthatóan gyorsabban zajlott a folyamat.

Adatlap letöltése