Barion Pixel

MASTERZYM STARCH

AMILÁZ ENZIM A GYÜMÖCSLÉ IPAR SZÁMÁRA

Cikkszám: MASTERZYM25 Kategória:

MASTERZYM® STARCH

AMILÁZ ENZIM A GYÜMÖCSLÉ IPAR SZÁMÁRA

Összetétele:

A MASTERZYM® STARCH egy szacharáz enzim (glükoamiláz) készítmény, amelyet szelektált Aspergillus niger törzsből vontak ki és amely főleg amiloglükozidáz és sav- amiláz összetevőkből áll.

Tulajdonságai:

A MASTERZYM® STARCH egy szacharáz enzim készítmény, amely magas sav-amiláz tartalmának köszönhetően képes az almában és a körtében a keményítők cukrokká történő alakítására (hidrolízisére) a feldolgozás alatt.

A MASTERZYM® STARCH széleskörben alkalmazzák az almalé és körtelé készítésekor a depektinizációs szakaszban a pasztőrizációs lépést (92-95 ºC) követően.

A termék kifejezetten a széles hőmérsékleti tartományokban (10-60ºC) és az alacsony pH tartományokban (3,0-5,0pH) történő alkalmazásra lett fejlesztve.

Adatlap letöltése