COLD RED TAN

borászati tannin

Az áraink mindig 1 kg mennyiségre vonatkoznak.

47 304 Ft + Áfa

Nettó egységár: 74.70 €/kg

Cikkszám: E3006525 Kategória:

COLD RED TAN® SG

borászati tannin

Gyártó: VASON GROUP S.r.l. Località Nassar, 37 I - 37020 Pedemonte Verona

Forgalmazó: Cellarius Kereskedőház Kft. Szigetvár H-7900 Dencsházai út 12.

Összetétel:

A COLD RED TAN® SG borászati tannin egy exkluzív kondenzált tannin keverék, amely speciális granulátum formulájának köszönhetően hideg vízben is jól oldódik. Előzetesen válogatott alapanyagból egy különlegesen szelektív hidro-alkoholos extrakcióval vonják ki a készítményt.

Tulajdonságai:

A COLD RED TAN® SG tannin friss kondenzált tannin, amely tiszta gyümölcsös jegyekkel rendelkezik, ugyanakkor meglehetősen jó derítő hatása is van. A COLD RED TAN® SG tannint a vinifikáció során alkalmazva megőrizhetjük a fajtára jellemző illatanyagokat, növelhetjük az aroma komplexitást a tétel jelentős finomodása mellett.
A COLD RED TAN® SG tannint finom vizes-alkoholos extrakció segítségével vonják ki a gondosan szelektált fa alapanyagból. Az óvatos extrakció elősegíti a kevésbé agresszív organoleptikai jegyekkel rendelkező polifenolok, valamint az olyan poliszacharidok kivonását, amelyekhez nagyon hasonlókkal gazdagodik a bor a hordós érlelés ideje alatt is. A termék minőségi jellemzői analitikailag ellenőrzöttek, amelyek megfelelnek a Codex Oenoloigique International (Nemzetközi Borászati Kódex) által megkövetelt kritériumoknak. A COLD RED TAN® SG készítése során átesik az instantenizációs procedúrán, amely biztosítja a termék könnyű oldhatóságát, ugyanakkor megőrzi annak fontos organoleptikai tulajdonságait.

Adatlap letöltése