MPA
Szárított mannoprotein készítmény részleges stabilizáló hatással
MPA – Tiszta Mannoprotein a bor érzékszervi finomítására
Szárított mannoprotein készítmény részleges stabilizáló hatással
Gyártó: VASON GROUP S.r.l. Località Nassar, 37 I - 37020 Pedemonte Verona
Forgalmazó: Cellarius Kereskedőház Kft. Szigetvár H-7900 Dencsházai út 12.
Összetétel:
Tiszta mannoprotein.
Tulajdonságai:
Az MPA egy speciális mannoprotein szelekció, amelyet egy különleges biotechnológiai szeparációs eljárás segítségével vontak ki ügyelve arra, hogy megőrizzék az anyag eredeti kolloidális struktúráját. A készítmény enyhén borostyánsárga színű, granulátum formájú por. Vízben könnyen feloldható, enyhén opálos oldatot képez. Az MPA részleges stabilizáló hatással van a bor hidegstabilitására, valamint a kolloidális kiválásokra. Az MPA mannoprotein készítménnyel kezelt tétel mikroszűréssel szűrhető.