Barion Pixel

PREMIUM VITE SG

Vitis Vinifera-ból kivont borászati alkalmazásra szánt magas oldhatóságú tannin keverék 

Cikkszám: E3001425 Kategória:

PREMIUM® VITE SG 

Vitis Vinifera-ból kivont borászati alkalmazásra szánt magas oldhatóságú tannin keverék 

Gyártó: VASON GROUP S.r.l. Localita Nassar, 37 I - 37020 Pedemonte Verona

Forgalmazó: Cellarius Kereskedőház Kft. Szigetvár H-7900 Dencsházai út 12.

Összetétel:

Granulált termék, amely a szőlőnövény különböző részeiből kivont tanninfrakciók keveréke: a levél, a fürtkocsány, az érett szőlőmagvak és a szőlőhéj tanninjait foglalja magában. Egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően kifejezetten borászati célra alkalmazandó.

Tulajdonságai:

A PREMIUM® VITE SG a szőlőnövény részeinek figyelmes, több éven át tartó szelekciós munkájának az eredménye. Összetételében megjelenik a szőlőhéjból, a szőlőlevelekből, az érett magvakból valamint az érett fürtök kocsányából extrahált tanninok értékes egyensúlyi hatékonysága és organoleptikai együtthatása amely nem zavarja a bor eredeti ízprofilját.

A PREMIUM® VITE SG hosszabb élettartamot és jó ellenállóságot biztosít a bornak az oxidációval szemben. A kezelt tétel komplexebb és frissebb érzettel gazdagodik.

A PREMIUM® VITE SG meglehetősen jó reaktivitással rendelkezik a fehérjékkel szemben ezért hozzájárul a bor tisztulásához és stabilizálódásához is.

A készítmény magába foglal kondenzált és ellág típusú szőlőnövény eredetű összetevőket, ezért érzékszervileg lágysággal járul hozzá a bor struktúrájához, ugyanakkor nem befolyásolja annak illatát. 

A PREMIUM® VITE SG az előállítása során alkalmazott „instantenizációs eljárásnak” köszönhetően könnyen oldhatóvá válik hideg vízben is, azonban megőrzi eredeti organoleptikai minőségét!

Adatlap letöltése