Barion Pixel

SMARTAN FRUITY

Borászati alkalmazásra szánt proantocianidin alapú tannin

Cikkszám: E3003935 Kategória:

SMARTAN FRUITY

Borászati alkalmazásra szánt proantocianidin alapú tannin

Gyártó: VASON GROUP S.r.l. Localita Nassar, 37 I - 37020 Pedemonte Verona

Forgalmazó: Cellarius Kereskedőház Kft. Szigetvár H-7900 Dencsházai út 12.

Összetétel:

Természetes poliszaharidokban gazdag magas minőségű finom proantocianidin tannin. A különlegesen kíméletes extrakciós eljárás megőrzi az exkluzív minőségű alapanyag elegáns érzékszervi tulajdonságait.

Tulajdonságai:

A SMARTAN®FRUITY-t speciális magas minőségű szelektált alapanyagból nyerik ki. A lassú extrakciós eljárásnak köszönhetően főleg a legfontosabb, de kevésbé agresszív organoleptikai tulajdonággal rendelkező fenolos összetevők és a stabilizáló aktivitású poliszaharidok kerülnek kivonásra. A SMARTAN®FRUITY olyan proantocianidin alapú termék, amely kedvező organoleptikai tulajdonágai mellett a red-ox stabilizáló hatásának köszönhetően hosszú ideig segít megőrizni a bor gyümölcsös karakterét. A SMARTAN®FRUITY használata hozzájárul a bor szélesebb aromatikus komplexitásának megőrzése mellet a nagyobb teltségérzet kialakításához is.
A SMARTAN®FRUITY az instantenizációs procedúrának köszönhetően amellett, hogy megőrzi a finom organoleptikai tulajdonságait, vízben azonnal könnyen oldódó formában kerül forgalomba.

Adatlap letöltése