Barion Pixel

TUTTIFRUTTI RED

Cikkszám: E3004336 Kategória:

TUTTIFRUTTI RED SG

borászati tannin

Gyártó: VASON GROUP S.r.l. Località Nassar, 37 I - 37020 Pedemonte Verona

Forgalmazó: Cellarius Kereskedőház Kft. Szigetvár H-7900 Dencsházai út 12.

Összetétel:

A TUTTIFRUTTI RED borászati tannin egy exkluzív eljárással kivont ellágtannin, amelyet természetes poliszachariddal stabilizáltak. Az előzetes szelektált alapanyagból egy különlegesen finom és szelektív hidro-alkoholos extrakcióval vonják ki a készítményt.

Tulajdonságai:

A TUTTIFRUTTI RED tannint lassú vizes–alkoholos extrakcióval vonják ki a speciális úton kifejezetten az elegáns organoleptikai tulajdonságaira szelektált alapanyagból. Az extrahálás során csak a legkevésbé agresszív ízérzetet biztosító fenolos anyagokat, és a fából eredő poliszacharid összetevőket vonják ki, amelyek a természetes hordós érlelés során is beoldódnak a borba. 

A TUTTIFRUTTI RED olyan ellágtannin, amely intenzív vörös bogyós gyümölcsökre emlékeztető illatjegyeket és jelentős teltségérzetet biztosít a kezelt tételnek. 

A TUTTIFRUTTI RED kiszélesíti a bor aroma komplexitását és lágy ízérzetet biztosít, amely jellemző az illatban is megjelenik. A termék minőségi jellemzői analitikailag ellenőrizettek, amelyek megfelelnek a Codex Oenoloigique International (Nemzetközi Borászati Kódex) által megkövetelt kritériumoknak.

A TUTTIFRUTTI RED a készítése során átesik az instantenizációs procedúrán, amely biztosítja a termék könnyű oldhatóságát, de megőrzi annak fontos organoleptikai tulajdonságait

Adatlap letöltése