Barion Pixel

TUTTIFRUTTI WHITE

Cikkszám: E3004231 Kategória:

TUTTIFRUTTI WHITE® SG

borászati tannin

Gyártó: VASON GROUP S.r.l. Località Nassar, 37 I - 37020 Pedemonte Verona

Forgalmazó: Cellarius Kereskedőház Kft. Szigetvár H-7900 Dencsházai út 12.

Összetétel:

A TUTTIFRUTTI WHITE egy gyümölcsfából kivont kondenzált tannin. 

Tulajdonságai:

Az extrakciós eljárás, amelyen a TUTTIFRUTTI WHITE tannin az előállítása során átesik, lehetővé teszi azon anyagok kivonását, amelyek felelősek a fehér és a rozéborok illatanyagainak frissen tartásáért kiemeléséért. A készítmény egy semleges fehérbor esetén emeli a bor gyümölcsös karakterét és illatát, míg más, az illat szempontjából komplett fehérborok esetén jelentősen emeli a tétel ízének eleganciáját. Azoknál a fehérboroknál ahol az időjárásból a magasabb pH értékből vagy egyszerűen a termőhelyre jellemző forró klímából adódóan a szőlőfajtára jellemző elsődleges aromakarakterek sérülnek, a TUTTIFRUTTI WHITE képes visszaadni a bor friss aromáit és ízérzetének frissességét erősíteni.  

A termék minőségi jellemzői analitikailag ellenőrizettek, amelyek megfelelnek a Codex Oenoloigique International (Nemzetközi Borászati Kódex) által megkövetelt kritériumoknak.

A TUTTIFRUTTI WHITE a készítése során átesik az instantenizációs procedúrán, amely biztosítja a termék könnyű oldhatóságát, de megőrzi annak fontos organoleptikai tulajdonságait.

Adatlap letöltése