Barion Pixel

X-PRO IDENTITY WHITE

Specifikus inaktivált élesztő stabilizáló hatással, a fehérborok illatának természetes védelmére

Cikkszám: E1010351 Kategória:

X-PRO IDENTITY WHITE

Specifikus inaktivált élesztő stabilizáló hatással, a fehérborok illatának természetes védelmére

Gyártó: VASON GROUP S.r.l. Localita Nassar, 37 I - 37020 Pedemonte Verona

Forgalmazó: Cellarius Kereskedőház Kft. Szigetvár H-7900 Dencsházai út 12.

Összetétel:

Specifikus inaktivált élesztő, amely az innovatív X-PRO® eljárásnak köszönhető, és rendkívül magas poliszacharid, mannoprotein és lipid tartalom jellemzi.

Tulajdonságai:

Az X-PRO® az Enologica Vason forradalmian új kutatási projektje, amelynek a célja a borok identitásának erősítése, megőrizni és erősíteni az alapanyag természetes átalakulásának folyamatát. Kémiai adalékanyagok nélkül, precízen kihasználva a bor természetes alapvető mikroorganizmusainak jól ismert veleszületett stabilizáló képességét. Ez a teljesen új innovatív lízis procedúra alkalmazásának köszönhető, amely megőriz minden természetes tulajdonságot. Az X-PRO® eljárás külső enzimek használata nélkül, megfelelő, alacsony hőmérsékleten kivitelezett procedúra.
Az X-PRO® IDENTITY WHITE enyhe borostyán színű aggregátum, alig érezhető karakteres illattal. Vízben könnyen feloldható, és oldata enyhén turbid.
Az X-PRO® IDENTITY WHITE hozzájárul a bor eredeti identitásának és a fajtára jellemző aromakarakterek megőrzéséhez a megfelelő red-ox rendszer kialakításával. Használatával jelentős védelmet nyújthatunk a már oxidálódott összetevők irányába, így számos hagyományos derítőanyag alternatívájaként is alkalmazhatjuk. Hatékonyan integrálja a keserű tónusokat ugyanakkor kiemeli és harmonizálja a bor minerális jegyeit. Az X-PRO® IDENTITY WHITE enyhe stabilizáló hatással van a fehérjékre és a borkőkiválásra miközben megőrzi a bor eredeti tulajdonságait.

Adatlap letöltése