Barion Pixel

X-PRO PROTECTION

Specifikus inaktivált élesztő stabilizáló hatással, a bor illatának természetes védelmére

Cikkszám: E1010354 Kategória:

X-PRO IDENTITY PROTECTION

Specifikus inaktivált élesztő stabilizáló hatással, a bor illatának természetes védelmére

Gyártó: VASON GROUP S.r.l. Localita Nassar, 37 I - 37020 Pedemonte Verona

Forgalmazó: Cellarius Kereskedőház Kft. Szigetvár H-7900 Dencsházai út 12.

Összetétel:

Specifikus inaktivált élesztő, amely az innovatív X-PRO® eljárásnak köszönhető és rendkívül magas poliszacharid, mannoprotein és glutation tartalom jellemzi.

Tulajdonságai:

Az X-PRO® az Enologica Vason forradalmian új kutatási projektje, amelynek a célja a borok identitásának erősítése, megőrizni és erősíteni az alapanyag természetes átalakulásának folyamatát. Kémiai adalékanyagok nélkül, precízen kihasználva a bor természetes alapvető mikroorganizmusainak jól ismert veleszületett stabilizáló képességét. Ez a teljesen új innovatív lízis procedúra alkalmazásának köszönhető,
amely megőriz minden természetes tulajdonságot. Az X-PRO® eljárás külső enzimek használata nélkül, megfelelő, alacsony hőmérsékleten kivitelezett procedúra.
Az X-PRO® PROTECTION enyhe borostyán színű aggregátum, alig érezhető karakteres illattal. Vízben könnyen feloldható, és oldata enyhén turbid.
Az X-PRO® PROTECTION jelentős redukáló kapacitással és specifikus hatással rendelkezik a bor oxidációjával szemben. Használatával nem csak az oxidációt tudjuk megakadályozni -magas redoxstabilitást szolgáltatva a bornak, hanem jelentős aktivitást nyújthatunk a már oxidálódott összetevők irányába is. Ennek a tulajdonságának köszönhetően számos hagyományos derítőanyag alternatívája lehet.
Az X-PRO® PROTECTION részleges stabilizáló hatással van a fehérjékre, és általános stabilizáló erővel bír a kolloidális kicsapódásokkal szemben.

Adatlap letöltése