Barion Pixel

ANCHOR VIN 7

Élesztő a thiol-aromakomponens kiemelésére fehérszőlőből készült mustok erjesztéséhez

Cikkszám: CANCHVIN7 Kategória:

ANCHOR VIN 7        

Élesztő a thiol-aromakomponens kiemelésére fehérszőlőből készült mustok erjesztéséhez

Gyártó: ANCHOR WINE YEAST: PO Box 4, EPP Indust 7475, South Africa.

Forgalmazó: Cellarius Kereskedőház Kft. Szigetvár H-7900 Dencsházai út 12.

Eredete:

Az ANCHOR VIN 7 a Dél-Afrikai Stellenboschban található Mezőgazdasági Kutatóközpont Szőlészeti és Borászati Kutató Intézetének az ARC Infruitec-Nietvoorbij élesztőhibridizációs programjának az eredménye.

Alkalmazása:

Az VIN 7 élesztő ideális az alacsony hőmérsékleten erjesztett aromás fehérborok készítéséhez. A VIN 7 a thiol aromákat és ízjegyeket termel (golgotavirág gyümölcs, grépfrút, egres és guava) a must nem aromás preukrzoraiból. Ezért különösen ajánlott a következő szőlőfajtákból származó mustok erjesztéséhez: Chenin Blanc, Sauvignon Blanc, és a Colombard.

Adatlap letöltése