Barion Pixel

ANCHOR WE 372

Aromás, simulékony vörösborok erjesztéséhez

Cikkszám: CANCHWE372 Kategória:

ANCHOR WE 372   

Aromás, simulékony vörösborok erjesztéséhez

Gyártó: ANCHOR WINE YEAST: PO Box 4, EPP Indust 7475, South Africa.

Forgalmazó: Cellarius Kereskedőház Kft. Szigetvár H-7900 Dencsházai út 12.

Eredete:

Az ANCHOR WE 372 a Dél-Afrikai Stellenboschban található Mezőgazdasági Kutatóközpont Szőlészeti és Borászati Kutató Intézetének az ARC Infruitec-Nietvoorbij élesztőhibridizációs programjának az eredménye.

Alkalmazása:

Az ANCHOR WE 372 kiemeli a bogyós gyümölcsök és a florális aromákat a vörösborok esetében. Sikeresen alkalmazható a legtöbb vörösbort adó fajta esetében: Cabernet Sauvignon, Merlot , Cabernet Franc, Syrah, Pinotage, és Pinot Noir. A WE 372 szintén alkalmazható félédes fehérborok esetében, mivel az erjedés könnyen leállítható a hőmérséklet 10̊C alá való csökkentésével.

Adatlap letöltése