FERMIVIN JB3

Saccharomyces cerevisiae borászati fajélesztő aromás fehér- és rozéborok készítéséhez

Az áraink mindig 1 kg mennyiségre vonatkoznak.

15 090 Ft + Áfa

Nettó egységár: 33.71 €/kg

Cikkszám: CFERMJB305 Kategória:

FERMIVIN JB3

Saccharomyces cerevisiae borászati fajélesztő aromás fehér- és rozéborok készítéséhez

Gyártó: OENOBRANDS Parc Agropolis II, 2196 Boulevard de la Lironde CS 34603 F34-397 France,

Forgalmazó: Cellarius Kereskedőház Kft. Szigetvár H-7900 Dencsházai út 12

Alkalmazás:

A Fermivin JB3 elősegíti a borban az aromatikus komplexitás kialakulását az olyan neutrális aromakarakterisztikával rendelkező szőlőfajták esetében is mint az Ugni blanc, Alrén, Maccabeu, vagy a Chenin Blanc. Az élesztő jól képes erjeszteni a túltisztított mustokat is. A Fermivin JB3 a nagyüzemek stabil aromatikus profilla rendelkező tételeinek erjesztésre, vagy akár a Cognac alapborok készítésére (BNIC által elfogadott) is ajánlott élesztő.

Adatlap letöltése