MASTERZYM STARCH
AMILÁZ ENZIM A GYÜMÖCSLÉ IPAR SZÁMÁRA
MASTERZYM® STARCH
AMILÁZ ENZIM A GYÜMÖCSLÉ IPAR SZÁMÁRA
Összetétele:
A MASTERZYM® STARCH egy szacharáz enzim (glükoamiláz) készítmény, amelyet szelektált Aspergillus niger törzsből vontak ki és amely főleg amiloglükozidáz és sav- amiláz összetevőkből áll.
Tulajdonságai:
A MASTERZYM® STARCH egy szacharáz enzim készítmény, amely magas sav-amiláz tartalmának köszönhetően képes az almában és a körtében a keményítők cukrokká történő alakítására (hidrolízisére) a feldolgozás alatt.
A MASTERZYM® STARCH széleskörben alkalmazzák az almalé és körtelé készítésekor a depektinizációs szakaszban a pasztőrizációs lépést (92-95 ºC) követően.
A termék kifejezetten a széles hőmérsékleti tartományokban (10-60ºC) és az alacsony pH tartományokban (3,0-5,0pH) történő alkalmazásra lett fejlesztve.