Airocide GCS-25

Az Airocide GCS-25 olyan nanotechnológiával bevont parányi katalizátorokkal feltöltött reakciókamrát alkalmaz, amely a NASA által kifejlesztett és védett szabadalom. A technológia széles körben, az élelmiszertartósítástól a gyógyászatig egyszerűen alkalmazható.


Leírás

Az AIROCIDE technológia olyan nanotechnológiával bevont parányi katalizátorokkal feltöltött reakciókamrát alkalmaz, amely a NASA által kifejlesztett és védett szabadalom. Amikor a magas reaktivitású felület a 254nm hullámhosszú fény hatására gerjesztett állapotba kerül, a levegő párájában található vízmolekulákat felületaktív hidroxil gyökökre hasítja. A képződött gyökök a levegőben található bármely szerves, szilárd vagy gáz formátumú kolloid részecskét a méretétől függetlenül azonnal oxidál. Így nem csak az etilén gázt semlegesíti, hanem laboratóriumi tesztek alapján bizonyítottan aktív az illó szerves vegyületekkel szemben is, a vírusok, baktériumok, gombák és penészek ellen is. A technológia széles körben, az élelmiszertartósítástól a gyógyászatig egyszerűen alkalmazható. Előnyök:

  • légtisztítás a nap 24 órájában
  • kórokozó baktériumok megsemmisítése
  • ártalmas vírusok eltávolítása
  • allergiát okozó penész felszámolása
  • illékony szerves vegyületek kiküszöbölése
  • díjnyertes dizájn

Termék jellemzők: Hossz: 465 mm Szélesség: 525 mm Mélység: 115 mm Súly: 8,34 kg Zajterhelés: 42dB Max feszültség: 100-240 V Max áramerősség: 1,0 A Frekvencia: 50/60 Hz Teljesítmény: 73 W Borítás/Szín: Hőkezelt / Fehér Elhelyezés: falra vagy plafonra Karbantartás: évenkénti izzócsere

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Airocide GCS-25” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük