CLEAN 05

Cikkszám: D8000162 Kategória:

Leírás

CLEAN 05

Oxidáló hatású hatásfokozó szer elektrodialízis membránok speciális mosásához

Összetétel:

A CLEAN05 folyékony, átlátszó, illó és szúrós szagú anyag. Összetétele: 15% hidrogénperoxid, 10% perecetsav 15%ecetsav stabilizátor.

Termék jellemzői:

A CLEAN05 terméket a Cross Caust Plus utáni használatra fejlesztették ki többek között az elektrodialízises berendezések membránjainak tisztítására. Teljesen klórmentes, és hatását az oxigén felszabadításával fejti ki.

Alkalmazás:

Kövesse a speciális mosási eljárásnál leírt utasításokat.

Az ajánlott alkalmazási koncentráció 0,2-1% 34C° vagy annál alacsonyabb hőmérsékletű víz esetén.

Hatóidő: maximum 60 perc.

Laboratóriumi kontroll:

Adjunk 10cm3 Clean 05 oldathoz 20cm3 25%-os kénsavat, 10 cm3 20%-os kálium-jodid oldatot, és 1 cm3 3%-os ammónium-molibdátot.

Hagyjuk pihenni pár percig, majd titráljuk meg 0,1N nátrium-tioszulfáttal egészen addig, amíg világos sárga színt nem kap; adjunk hozzá néhány csepp keményítőt és folytassuk a titrálást a 0,1N nátrium-tioszulfáttal egészen addig amíg el nem tűnik a szürkés-kék szín.

Clean05% = 0,1N x 0,068mL nátrium tioszulfát.

Figyelmeztetés:

A termék besorolása: „C” KORRODÁLÓ, „O” ÉGÉST TÁPLÁLÓ

Tárolja hőforrástól távol, maximum 30C°-on, jól lezárt eredeti csomagolásban. A kannába kerülő bármely szerves vagy akár szervetlen szennyeződés a termék gyors romlását és koncentráció csökkenését okozhatja. 

Korróziós hatás:

A CLEAN05 nem korrodálja a rozsdamentes acélt de korrodálhatja az alumíniumot, a cinket, a vasat, a rezet és ezek ötvözeteit. Kerüljük el, hogy a termék gumival, gyantával vagy cementtel érintkezzen. Egyéb anyagokon ajánlatos kis mennyiséggel próbát végezni az alkalmazás előtt.

Csomagolás:

21kg-os kanna

Figyelmeztetés:

Az anyagot melegtől védeni, napfénytől elzártan, jól becsomagolva tárolni.

Az 1999/01/28-as törvény szerint „C” -korrozív- kategóriába sorolandó, maró hatású anyag.