CROSS ZYM PLUS

Cikkszám: D8000168 Kategória:

Leírás

CROSS ZYM PLUS

Speciális por alakú tisztítószer borászati membránszűrőkhöz

Gyártó: VASON GROUP S.r.l. Località Nassar, 37 I – 37020 Pedemonte Verona

Forgalmazó: Cellarius Kereskedőház Kft. Szigetvár H-7900 Dencsházai út 12.

Összetétel:

A CROSS ZYM PLUS egy por alakú tisztítószer, amely szerves és szervetlen anyagok kombinációját tartalmazza. A membránokkal kompatibilis, specifikus aktív anyagok magas koncentrációja lehetővé teszi a kezelés utáni maradványok hatékony eltávolítását.

CROSS ZYM PLUS pH oldat 1% = 9,1±0,1.

Jellemzők:

CROSS ZYM PLUS por alakú tisztítószer.

Alkalmazás:

A CROSS ZYM PLUS terméket arra fejlesztették ki, hogy a mikroszűrő, ultraszűrő és tangenciális szűrőberendezések tipikus szennyeződéseit eltávolítsa.

Adagolás és használati mód:

A berendezés alapos, vízzel történő előöblítése után a CROSS ZYM terméket 1-1,5%-os oldatként kell használni a szennyeződés mennyisége alapján. A mosási oldatot a csőrendszerben 30-35°C-on kell keringtetni 60-90 percig. Ezt követően öblítést kell végezni a tisztítószer maradványok teljes eltávolításáig.

A nagyon szennyezett membránok regenerálása esetén, miután elvégezte az alapmosást, keringtessen egy 0,5%-os CROSS ZYM oldatot 40°C-on, 10 percen keresztül. Miután leállította a szivattyút, hagyja az oldatot hatni egy éjszakán keresztül. Majd eressze le és öblítse át a berendezést.

Kiszerelés:

20 kg-os polietilén kanna.

Laboratóriumi ellenőrzés:

Adjunk metilnarancs indikátort 50 ml mosási oldathoz, amelyet titráljunk meg N/2 (félnormálos) HCL oldattal addíg amíg a színe nem változik narancsról vörösre. % CROSS ZYM = a fogyott mL HCL N/2 • 0,58

Veszély jelzés:

Tárolja a CROSS ZYM PLUS terméket jól lezárva az eredeti csomagolásban.

A termék besorolása: “Xn” – ÁRTALMAS.

Korróziós hatás:

A CROSS ZYM PLUS nem támadja meg a krómnikkel acélt, az alumíniumot és az ultraszűrésben használt, szokásos műanyagokkal való ötvözeteit.

Más felületeken ajánlott próbát végezni kis területen.