SPRAY STERIL ECO

Cikkszám: D7001824 Kategória:

Leírás

SPRAY STERIL ECO – speciális fertőtlenítőszer

Gyártó: VASON GROUP S.r.l. Località Nassar, 37 I – 37020 Pedemonte Verona

Forgalmazó: Cellarius Kereskedőház Kft. Szigetvár H-7900 Dencsházai út 12.

Termék jellemzők:

SPRAY STERIL ECO egy fertőtlenítő hatású, alkoholos oldat. Nem tartalmaz színezőanyagokat, aldehideket vagy egyéb illatanyagokat. 

Használata:

Elsősorban azokon a területeken alkalmazható, ahol nincs lehetőség a vízzel történő tisztításra. Megakadályozza a penészgombák növekedését fafelületeken (hordó, erjesztőkád). Rendszeres havi használat esetén megfelelő fertőtlenítést eredményez, és meggátolja a penészgombák növekedését a fafelületeken. Speciális összetételének köszönhetően alkalmas a palackozó berendezések, dugózók a palack szájával érintkező felületeinek tisztítására, fertőtlenítésére. Élelmiszeripari használata engedélyezett. 

Adagolás:

A termék használatra kész formában jön forgalomba, hígítására nincs szükség. A hordók esetében győződjünk meg arról, hogy az akona megfelelően le van zárva. Kerüljük a szer borral történő közvetlen érintkezését. Gombafonalak jelenléte esetében a visszamaradó réteget távolítsa el papírtörlővel. Ahol lehetséges vizes öblítés ajánlott!

Csomagolás: 10 kg-os műanyag kannában.

Tárolás:

Csak az eredeti csomagolásban tárolja! Kerülje a nyílt láng használatát, és a hőhatást. (Cigaretta, nyílt láng használata tilos.) Gyúlékony! 

Figyelmeztetés:

Nem alkalmas festett hordófelületek tisztítására. Szintén kerülje a használatát azokon a felületeken, amelyre az alkoholos közeg káros.

Gyártó cég (Gruppo Vason) közleménye. Olasz Minisztériumi megállapítás: 28/01/1992 összetétel besorolása: „I”„gyúlékony”.