V STANDARD CHLOR HP

Cikkszám: D2021104 Kategória:

Leírás

V STANDARD CHLOR HP- Folyékony klór tartalmú tisztítószer, fertőtlenítő hatással élelmiszeripari felhasználásra.

Összetétel:

A V STANDARD CHLOR HP maró folyékony tisztítószer, tiszta sárga színű, lerakódás eltávolító, diszperziós összetevők, és hipoklorit tartalommal. A termék alkalmas kemény, meszes vízzel történő használatra.

V STANDARD CHLOR HP pH oldat 1%= 12,1

Aktivált klór tartalma: 300

Habképző hatás: nincs

Termék jellemzői:

A V STANDARD CHLOR HP eltávolítja a makacs szerves összetevőket, és fehérít, fertőtlenít. Az élelmiszeriparban zsiradék eltávolításra használható. Könnyen elkeverhető termék.

Használat:

A V STANDARD CHLOR HP használható tartályok, csövek, töltőgépek, konténerek, tárolók (palackozó gépek) tisztítására.

Adagolás:

0,5 és 2 %-os oldattal alkalmazható, 20 és 45 ˚C hőmérsékleten, a szennyeződés jellegétől függően. A termék alkalmazható porlasztva, körfejtéses tankok csőrendszereinek, csapjainak tisztítására. Speciális használathoz lépjen kapcsolatba technikai tanácsadójával.

Csomagolás:

750 ml üveg és 25 kg-os kanna.

Figyelmeztetés:

Az anyagot gondosan zártan, saját csomagolásában, hőhatástól védett helyen kell tárolni. Kerülje a csomag helytelen használatát, az anyag kifolyását.

Az 1992/01/28-as törvény szerint C kategóriába sorolandó, maró hatású anyag.

Korróziós hatás:

Korrodáló hatású cinkre, cink bevonatú, galvanizált vasra, alumíniumra és ezek ötvözeteire. Oxidálja a rezet, bronzot, sárgarezet. Nem károsítja a saválló fémet, üveget, zománcozott fém felületeket, PE, PVC, PP és PS normál koncentráció esetén. Műanyag betétű tankok esetében ajánlatos tesztet végezni.

Oldat teszt:

Vegyen 100 ml oldatot, adjon 2-3 csepp fenolftalein indikátort és nátrium-tioszulfátot. Ha az oldat rózsaszínre vált, titrálja 1N sósavval, amíg az színtelenné válik.

% V STANDARD CHLOR HP= mL sósav 1/N x 0,4.