Laboratórium
Termékek
Szőlőfeldolgozás
Erjesztéstechnológia
Derítés, stabilizálás, véglegesítés
Érleléstechnológia
Tölgyfahordók
Tölgyszegmensek
Higiénia, fertőtlenítés, ózon tech.
Bio és allergénmentes termékek
Szűréstechnológia
Airocide
Hírek
Kapcsolat
Oldal kiválasztása
Kezdőlap
/
Laborvizsgálatok
/
bor
/ 2. oldal
bor
10–18 termék, összesen 33 db
Alapértelmezett rendezés
Rendezés népszerűség szerint
Rendezés átlag értékelés szerint
Rendezés legújabb alapján
Rendezés: ár szerint növekvő
Rendezés: ár szerint csökkenő
D-glükóz és D-fruktóz összeg
D-tejsav
Érzékszervi vizsgálat
Faaroma
Fehérjestabilitás (melegstabilitás)
Glükonsav
Illósav (ecetsavban kifejezve)
Kalcium
Kálium
←
1
2
3
4
→