
Laboratórium
A 21. század borászatához nélkülözhetetlen az analitikai háttér. A borászati laboratóriumunk a legmodernebb berendezésekkel szolgálja ki partnereink igényeit.
Az OIV és nemzetközi sztenderdek alapján végzett precíziós mérések, vizsgálatok nem csak a borhibák, borbetegségek kiderítésére szolgálnak, de humán gyógyászathoz hasonlóan valós képet állítanak fel a borok állapotáról, a pincészetben előforduló folyamatokról, higiéniai állapotokról. Molekuláris eljárások segítségével biztosak lehetünk abban, hogy a végtermék tökéletes állapotban kerül a fogyasztók poharába.
Laborvizsgálatok:
-
Acetaldehid
-
Alkoholfok
-
Anizol vegyületek
-
Asszimilálható nitrogén
-
Bentonit igény meghatározás
-
Borkőstabilitás (hidegstabilitás)
-
Brettanomyces fenol vegyületek
-
D – almasav
-
D-glükóz
-
D-glükóz és D-fruktóz összeg
-
D-tejsav
-
Érzékszervi vizsgálat
-
Faaroma
-
Fehérjestabilitás (melegstabilitás)
-
Glükonsav
-
Illósav (ecetsavban kifejezve)
-
Kalcium
-
Kálium
-
Katechin
-
Kioldódó anizol vegyületek
-
Kombinált derítés
-
L – almasav
-
Mintaelőkészítés
-
Összes extrakt
-
Összes kén-dioxid
-
Összes polifenol
-
pH
-
Redukáló cukor
-
Réz
-
Sav profil
-
Szabad kén-dioxid
-
Szűrhetőségi index
-
Titrálható összes sav
-
Vas
-
Zavarosság index

CELLARIUS KERESKEDŐHÁZ KFT.
H-7900 Szigetvár, Dencsházai u. 12.
Telefon: +36 (30) 016–5581 • Email: info@cellarius.hu • Cégjegyzékszám: 02 09 069440
Copyright © 2019 Cellarius
