Termékek

Claristar

Mannoprotein oldat borkőstabilizálásra és a bor érzékszervi tulajdonságainak javítására

A biotechnológia területén több mint egy évszázados szakértelmének köszönhetően, DSM kifejlesztette a Claristar-t, a Saccharomyces Cerivisiae sejtfalából kivont tiszta, speciális tulajdonággal rendelkező mannoprotein oldatot. A szabadalommal védett szeparációs technológia izolálja az élesztőben és a borban is természetes módon megtalálható mannoproteint amely tartalmazza a legnagyobb Tartarát Stabilitásai Indexxel (TSI) rendelkező mannoprotein frakciót.

100%-ban eloldódó, könnyen homogenizálható, direkt a borhoz keverhető. A Claristar azonnali stabilizáló hatásának köszönhetően közvetlenül a palackozás előtt is alkalmazható. A Claristar stabilizáló hatásának biztosítása érdekében a túloldalon található protokoll alapján ajánlott tesztet végezni a palackozáshoz lehetőleg minél közelebbi időpontban az adott boron.