Termékek

Premium Zinfandel

Saccharomyces cerevisiae borászati fajélesztő

A PREMIUM ZINFANDEL rendkívül gyors erjesztési kinetikát mutat az első 24-36 órában, ezzel gyorsan elnyomja az eredeti mikroflórát, ezt követően az erjedés egyenletesen folytatódik.

Tiszta, egyenletes fermentációt biztosít magas hőmérsékleten is, ezáltal jó eredményt kapunk akkor is, ha hőmérsékletszabályozás nem lehetséges az erjesztés alatt.

A PREMIUM ZINFANDEL nem termel olyan kénszármazékokat, melyek elnyomhatják a fajtára jellemző eredeti aromákat.

Rendkívül népszerű azon tulajdonsága miatt, hogy minimális mennyiségben termelt illósavakat. Az erjedés során egy kevés habot képez, és az alkoholtűrése kimagasló.

Ezen tulajdonságainak köszönhetően a PREMIUM ZINFANDEL kiváló erjedést biztosít magas alkoholtartalom mellett, alkalmazásával elkerülhető az erjedés elakadása.

A PREMIUM ZINFANDEL különösen alkalmas testes, struktúrált vörös borok készítéséhez, melyeket hosszú érlelésre szánunk.