Termékek

Smartstab 2.0

Használtra kész és mikroszűrhető karboximetil-cellulóz oldat stabilizáló hatással

A SMARTSTAB® 2.0 egy védőkolloidként működő polimer és hatékony stabilizáló anyag a borkőkiválással szemben.

A SMARTSTAB® 2.0 egyedisége abban rejlik, hogy közvetlenül a palackozás előtt álló borok esetében is alkalmazható anélkül, hogy befolyásolná a tétel szűrhetőségét. Az Enologica Vason kutatás-fejlesztési részlege egy olyan exkluzív gyártási technikát fejlesztett ki, amely megőrzi a tétel integritását és szűrhetőségét akár mikroporózus membránok használata mellett is.

A termék működési elve nem a hidrolízisen, hanem egy speciális oldódási metóduson alapul, amelyet egy „SMART” szűrési folyamat követ.

A SMARTSTAB® 2.0 szűrhetősége garantált, mivel minden egyes tételt az Enologica Vason minőségbiztosítási laboratóriuma ellenőrzi szűrhetőségi index és a Vmax értékelés alapján a Juclas QFT rendszer segítségével.

Különleges tisztasága lehetővé teszi, hogy a palackozásra előkészített borokon is használható legyen. Igazolt tehát, hogy az adagolást követően a SMARTSTAB® 2.0 még az inert mikroszűrés után is jelen van és aktív a tételben (végső 0,45 μm PVDF membránokkal tesztelve).

A SMARTSTAB® 2.0 folyékony formulájú, enyhén opálos és szennyeződésektől mentes, és tökéletesen oldódik a borban.