Borászati gépek, berendezések

Előkészítő folyamat, amely az élesztő aktivitását kedvezően befolyásolja az erjedés során.

Must, gyümölcslé, ecet és bor derítési folyamataiban optimalizálja a derítőszerek adagolását.

Szabályozza a késztermékben lévő gázok koncentrációját, vagy tartályok közötti átfejtéskor a megfelelő gázszint fenntartását.

Fizikai eljárás, amely lehetővé teszi a borok borkőstabilitását szobahőmérsékleten, adalékanyagok használata nélkül.

Mustok és erjedés végén lévő borok tisztítása, habzási folyamat végén végzett szeparációs műveletek, valamint palackozásra előkészített borok szűrése.

Biztosítja a bor minőségének és aromáinak megőrzését az automatikusan szabályozható áramlási sebesség és nyomás révén.

A rendszer egyedi adagolási mechanizmusa, amely kalibrált dugattyúval működik, garantálja a pontos oxigénbevitel folyamatát.

Egy speciális rendszer optimalizálja a gáz oldódását a mustban, lehetővé téve, hogy a gáz a flokkulákkal és az eltávolítandó szilárd részecskékkel összekapcsolódjon.

A mustok önálló dúsításának lehetősége segít kiegyensúlyozni a kedvezőtlen évjáratok eredményét, lehetővé téve elegáns borok készítését, amelyek megőrzik a terület egyedi jellegét.

Fordított ozmózissal működő sótalanító berendezések membrán rendszerek hatékony regenerálásához, tartályok, felületek tisztításához és minden olyan berendezés működtetéséhez, amely vízhasználatot igényel.

Egy kíméletes technológia, amely környezeti hőmérsékleten és nyomáson teszi lehetővé a bor alkoholtartalmának csökkentését anélkül, hogy megváltoztatná annak eredeti színét, szerkezetét és aromakomponenseit.

berendezések
Laboratóriumban végzett nagy pontosságú és ismételhető mérések, intuitív, könnyen kezelhető dedikált szoftverekkel. Tudományos kutatások elvégzését segítő eszközök, pontos és reprodukálható eredmények.

Nagy teljesítményű habadagoló rendszerek, optimalizált hordómosó és víztelenítő rendszerek, vegyszermentes fertőtlenítő rendszerek.

Az AromaLoc® technológia alkalmazásával a borászok képesek megőrizni és fokozni boraik természetes aromáit, javítva ezzel a végtermék minőségét és komplexitását.

A MASTERMIND® pH rendszereket kifejezetten a mustok és borok pH- és savtartalmának precíz beállítására tervezték, direkt gyantaágyas kezelés révén.