Érleléstechnológia

„A bor- és párlatérlelési technológiák az egyik legizgalmasabb részét képezik munkánknak. Az érlelési folyamat során használt tölgyfahordók, permeábilis polimer tartályok, tölgyszegmensek és mikrooxidációs megoldások alapvetőek a borok, párlatok ízének és aromájának kialakításában.”

Olyan megoldásokat és termékeket kínálunk, amelyek optimalizálják az érlelés folyamatát, valamint az érleléshez kapcsolódó egyéb technológiai megoldásokat.

Tölgyfahordók

A megfelelő hordó kiválasztása olyan, mint egy művész döntése az ecsetei között: befolyásolja a bor karakterét, textúráját és végső egyensúlyát.

Quercus® tölgyszegmensek

Ezek a faalapú érlelési megoldások lehetővé teszik, hogy a borászok precízen szabályozzák a bor ízprofilját, miközben optimalizálják az érlelési költségeket.

Nutrioak® termékcsalád

A hagyományos tölgyfahordós érlelés helyett a Nutrioak® különböző tölgyfa szegmenseket és tápanyagokat alkalmaz, amelyek célja a borok aromaprofiljának gazdagítása és az erjedési folyamat optimalizálása.

Flexcube

A Flexcube egy forradalmian új érlelési megoldás, amely a hagyományos tölgyfahordók előnyeit ötvözi a modern borászati technológiával.

BarriQ – Barrel Oak

BarriQ valódi, hordóminőségű tölgyfából készül, borászok által megfogalmazott elvárások szerint összeállított pörkölési és fajtaösszetételekkel.