Termékek

Anchor Alchemy II

Kategóriák: , , , Ezekhez a gyümölcsököz ajánljuk:

Aromás élesztő a fehérborok aromaintenzitásának és komplexitásának a kiemelésére

Az ANCHOR ALCHEMY II egy tudományos kutatások alapján előállított borélesztő gomba keverék. Az előállítása az AWRI-val (Autralian Wine Research Institute) való közös kutatómunka eredménye

Az ANCHOR ALCHEMY 2 kiemeli a gyümölcsös és florális illatjegyekért felelős észtereket, valamint a puszpáng, a golgotavirág gyümölcs, a grapefruit, az egres, és a guajáva illatokat a fehérborok esetében. Ez a hatás a keverékben használt különböző törzsek szinergikus hatásának köszönhető. A különböző törzsek keveréken belüli aránya, és az ennek köszönhető aromaprofil a tudományos kutatások eredményének köszönhető. Az élesztőkultúra a következő fajták mustjainak erjesztésére ajánlott: Sauvignon Blanc, Colombard, Chenin Blanc, Verdelho.