Termékek
Masterzym starch
Amiláz enzim a gyümölcslé ipar számára
A MASTERZYM® STARCH egy szacharáz enzim készítmény, amely magas sav-amiláz tartalmának köszönhetően képes az almában és a körtében a keményítők cukrokká történő alakítására (hidrolízisére) a feldolgozás alatt.
A MASTERZYM® STARCH széleskörben alkalmazzák az almalé és körtelé készítésekor a depektinizációs szakaszban a pasztőrizációs lépést (92-95 ºC) követően.
A termék kifejezetten a széles hőmérsékleti tartományokban (10-60ºC) és az alacsony pH tartományokban (3,0-5,0pH) történő alkalmazásra lett fejlesztve.
Masterzym Starch Plus- amiloglüközidáz enzim a gyümölcslé ipar számára
Ez az enzim stabil alma- és körtelevekben és az alkalmazása révén a vízoldható keményítő teljes lebontását glükózzá alakítja. Ezáltal elkerülhető az ultraszűrő eltömődése és a zavarosodás kialakulása a végső koncentrátumban.
A Masterzym® Starch Plus alkalmazható:
- Almatörkölyben a maceráció során, ha az hőkezelés után történik.
- Gyümölcslében a pasztörizálás utáni derítési eljárás során, amikor keményítő zselésedés fordulhat elő.
Membralife Plus – szervetlen savak keveréke a membránok védelmére
A MEMBRALIFE PLUS egy folyékony tisztítószer, amely kiválóan eltávolítja az organikus és szervetlen lerakódásokat. Hatékony fertőtlenítő és védő hatással rendelkezik, megakadályozza a nem kívánt mikroorganizmusok elszaporodását a rendszer leállása alatt, valamint a kemény vízből származó ásványi sók lerakódását. A MEMBRALIFE PLUS magas biocid hatású, ezért különösen alkalmas membránok vagy modulok tárolóoldatának előkészítésére hosszabb inaktivitási időszakok alatt.
