Termékek

Masterzym starch

Kategóriák: , ,

Amiláz enzim a gyümölcslé ipar számára

A MASTERZYM® STARCH egy szacharáz enzim készítmény, amely magas sav-amiláz tartalmának köszönhetően képes az almában és a körtében a keményítők cukrokká történő alakítására (hidrolízisére) a feldolgozás alatt.

A MASTERZYM® STARCH széleskörben alkalmazzák az almalé és körtelé készítésekor a depektinizációs szakaszban a pasztőrizációs lépést (92-95 ºC) követően.

A termék kifejezetten a széles hőmérsékleti tartományokban (10-60ºC) és az alacsony pH tartományokban (3,0-5,0pH) történő alkalmazásra lett fejlesztve.

Masterzym Starch Plus- amiloglüközidáz enzim a gyümölcslé ipar számára

Ez az enzim stabil alma- és körtelevekben és az alkalmazása révén a vízoldható keményítő teljes lebontását glükózzá alakítja. Ezáltal elkerülhető az ultraszűrő eltömődése és a zavarosodás kialakulása a végső koncentrátumban.

A Masterzym® Starch Plus alkalmazható:

  • Almatörkölyben a maceráció során, ha az hőkezelés után történik.
  • Gyümölcslében a pasztörizálás utáni derítési eljárás során, amikor keményítő zselésedés fordulhat elő.

Membralife Plus – szervetlen savak keveréke a membránok védelmére

A MEMBRALIFE PLUS egy folyékony tisztítószer, amely kiválóan eltávolítja az organikus és szervetlen lerakódásokat. Hatékony fertőtlenítő és védő hatással rendelkezik, megakadályozza a nem kívánt mikroorganizmusok elszaporodását a rendszer leállása alatt, valamint a kemény vízből származó ásványi sók lerakódását. A MEMBRALIFE PLUS magas biocid hatású, ezért különösen alkalmas membránok vagy modulok tárolóoldatának előkészítésére hosszabb inaktivitási időszakok alatt.