Termékek
Anchor Vin 13
Kategóriák: Alkoholos erjedés, Élesztők, Élesztők - Anchor, Erjesztés
Ezekhez a gyümölcsököz ajánljuk: almák, barack, körték, terpénes szőlő
Élesztő friss, gyümölcsös fehér- és rozéborok erjesztéséhez
Az ANCHOR VIN 13 élesztő a Dél-Afrikai Stellenbosch Egyetem Borászati Biotechnológiai Intézet Mikrobiológiai Tanszékének az élesztőhibridizációs programjának a terméke.
A VIN 13 élesztő kiemeli a thiol aromákat (golgotavirág gyümölcs, grépfrút guava) valamint a trópusi illatokat mutató acetát-észereket képez. Ajánlott a Chardonnay; Chenin Blanc, Rizling, Semillon, Fűszeres Tramini, Viognier és a Szürkebarát fajták mustjainak erjesztéséhez. Az élesztő szintén ajánlható gyümölcsös rozéborok erjesztéshez.