Termékek
iFruit Red
Kategóriák: Alkoholos erjedés, Élesztők, Élesztők - Enologia Vason, Erjesztés
Ezekhez a gyümölcsököz ajánljuk: cseresznye, földieper, kékszőlő, málna, meggy, pirosribizli, szilva
Szelektált borászati fajélesztő (Saccharomyces Cerevisiae)
Az iFRUIT® RED élesztővel erjesztett borok illataroma összetevőire intenzív tartós gyümölcsaromák (cseresznye és meggy) jellemzőek. Ez azt jelenti, hogy a törzs a friss fiatal vörösborok erjesztésére alkalmas leginkább, ahol fontos a friss aromák intenzív megjelenése az illatban. Az erjesztés különböző fázisaiban alkalmazott molekuláris monitorozó technológiák azt mutatták, hogy a törzs nagyon gyorsan kolonizálta a beoltott mustot, és domináns tudott maradni egészen az erjedés végéig.