Termékek

L.P.A.

Saccharomyces Bayanus aktív paszta formulájú borászati fajélesztő

Az L.P.A a Saccharomyces bayanus élesztő törzsből előállított készítmény, amelyet rendkívül kedvező borászati alkalmazhatóságának köszönhetően szelektáltak.

Az aktív paszta formulájának köszönhetően, számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, mint például a könnyű felhasználhatóság, és a biztos és gyors erjedésindulás. A nedves paszta formulának köszönhetően az élesztősejteknek nem kell átesni sem a szárítás, sem a rehidratálás sokkoló folyamatán, ezért az élesztő fiziológiai tulajdonságai, és fermentációs kapacitása e formulában sértetlen marad.

Fiziológiai szempontból az ilyen formulájú élesztő kivételes alkohol, kén-dioxid, nyomás és egyéb –a fermentációt gátló- tényezőkkel szembeni toleranciával rendelkezik.