Termékek

VIW® Fruity

Szelektált borászati fajélesztő friss, intenzív vörösbogyós gyümölcs karakterekkel jellemezhető vörösborok készítéséhez

A VIW® FRUITY egy Saccharomyces cerevisiae törzs, amely ideális a fontos vörösborok készítéséhez, tiszta erjedést produkál a 18-24 °C hőmérsékleti tartományban.

Az élesztőre jellemző erős erjesztési kinetika mellett, a szelekció támogatja az erjesztett tételben a vörösbogyós gyümölcsökre és a fűszeres karakterre jellemző tulajdonságok kialakulását.

A VIW® FRUITY kiváló alkohol tűrésű, jól bírja a kén-dioxid-ot.

VIW® FRUITY törzs kifejezetten ajánlott friss egyenes, intenzív vörösbogyós gyümölcs karakterekkel jellemezhető vörösborok esetében.

A megfelelő tápanyag ellátás esetén a VIW® FRUITY magas ozmotikus koncentrációval jellemezhető mustok esetében is problémamentesen befejezi az erjesztést.